Sajnáljuk, de ez az ingatlan már elkelt! Azonban ne csüggedjen, hiszen adatbázisunkban további 187 ingatlan közül választhat egy Ön számára szimpatikusat. Kattintson ide, és kezdje meg a böngészést az elérhető ajánlataink között!

Teraszos, csendes kertre néző lakás

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06191117
Ár: 29.9 millió Ft
Ajánlat: ELADVA
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 49 m2
Állapot: közepes állapotú
Szobák: 2
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: félemelet
Épület szintjei: 3
Építés éve: 1975
Épület lakás száma: 10
Bútorozás: bútorozatlan
Erkély: 5 m2
Parkolás: garázs
Cím: Mogyoródi út

Eladó egy, a 70-es években téglából épült három szintes, újjáépített tetős társasházban egy 49m2-es, két külön nyíló szobás, részben felújítandó magasföldszinti lakás a hozzátartozó, kb. 2 m2-es pinceszinti tárolóval.

Az ingatlan nagy méretű, téglalap formájú telken széles kocsibejáróval, felszíni parkolóhelyekkel, gyermekjátszóval és sütögető hellyel is rendelkezik a közös használatú, csendes belső kertben, melyre a lakás D-NY.-i fekvésű ablakai néznek.

A lakás jó elrendezésű; külön konyha kis kamrával, az előtérből nyíló szobákkal, mindkét szobából megközelíthető, kb. 5 m2-es, a zöldellő kertre néző erkéllyel, amely kis átalakítással (egy lépcső) közvetlen kertkapcsolatossá tehető.

A szobák halszálkában rakott, hagyományos, igen jó minőségű parkettája még szebb lesz egy csiszolás-lakkozás után, de az igazi ütős design a keleti nap által sütött konyha- nappali válaszfal kivétellel, a modern amerikai konyhás nappalivá alakítással az egybenyitott terekkel érhető el jól eltalált színekkel kombinált festéssel kiegészülve.

A már megvalósult felújítások, a biztonsági bejárati ajtó, az új, redőnnyel ellátott műanyag nyílászárók, a naproló, a nem régen újra burkolt előtér és fürdőszoba a korszerű szaniterekkel együtt teszik indokolttá a fentebb használt, “részben felújítandó” jelzőt.
A lakás gépészetét a cirkós központi fűtés jelenti villany bojlerrel kiegészülve, kedvező rezsi mutatókkal; a téli fűtési gáz számla max. 15 000 Ft., a közös ktg. barátságos 13 000 Ft-ban áll meg, a villany- víz- csatatorna  együtt 10 000 Ft. körül alakul, vagyis a teljes rezsi nem több, mint havi kb. 40 000 Ft.

A lakáshoz megvásárolható (4 900 000 Ft) a lakás alatt található, önálló hrsz-n lévő tágas garázs, mely a lépcsőházból is megközelíthető.

Az ingatlan elhelyezkedése kifogástalan; a Mogyoródi úton percek alatt a Stadionoknál lehetünk metró közelben, a közvetlen környezetünkben vásárlási (Lidl) és sportolási (Colosseum) lehetőségek is vannak iskolákkal, óvodákkal játszóterekkel kiegészülve.
Izgalmas bizsergést okozhat ez a lakás fiatal pároknak, részben felújítandó lakást keresőknek, befektetőknek, és akár élethelyzetük gyors megváltozása miatt azoknak, akiknek
“gyorsan” , de új helyen kell lakniuk.

A lehetőség adott: a per teher, és igénymentes lakás üres, és azonnal költözhető, akár a vásárlás napján.

Mivel e jellemzők nem sok, a környéken eladó ingatlanról mondhatók el, ezért akit megérintett a költözés, az ingatlan vásárlás szele, annak mihamarabb jönnie kell “ látni a medvét “, hátha tetszeni fog!

VIDEÓ:

Térkép