Bájos zuglói családi ház az 1930’s évekből

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06191020
Ár: 78 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: ház - családi ház
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 150 m2
Állapot: felújítandó
Szobák: 3
Félszobák: 2
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: duplakomfortos
Épület szintjei: 2
Építés éve: 1930
Telek: 540 m2
Parkolás: telken parkoló
Kilátás: kertre néző
Cím: Arany háromszög

Zugló kiemelt zöldövezeti részén, ősfás-parkos környezetben található ez a remek adottságokkal rendelkező, 30’as években épült nagypolgári családi ház.

Az ingatlan beosztása optimális. A rendelkezésre álló alaprajz rugalmasan alakítható, egyedi igények szerint. Jelenlegi felújítandó állapota lehetővé teszi, hogy saját igényeid és ízlésed alapján egy tökéletes otthont alakíthass ki belőle.

A ház statikailag jó állapotú, száraz falakkal és nemrégen felújított tető héjazattal. A padlástér és a lakószint között fafödém található.

Az ingatlannak 3 fő része van, mindhárom rész külön lépcsőn közelíthető meg:
– a ház alagsorában található egy önálló bejáratú, jelenleg műhelynek és vendég lakásnak használt szekció

– a fő lakószint, amely a századforduló hangulatát idézve 3.5 méteres belmagasságával és stukkóival díszítve egy kiválóan alakítható élettér. A folyósók szélesek, a szobák tágasak. A szokásos ingatlanok szűkösebb tere után az ember lelke felszabadulhat a tágas terek között.

– tetőtér: külön bejárata van és kiválóan alkalmas pl. ingóságok tárolására

A környék amellett, hogy zöldövezeti, egyben frekventált is. Az Örs vezért tere 5 perc sétányira van, mégis egy balatoni nyaraló nyugalmát és csendjét érezhetjük a kertben. Ennek nagy részén jelenleg szőlőlugasok futnak. Aki az illatos virágokat, rózsabokrokat szereti, és szívesen kertészkedik, az gyönyörű kertet varázsolhat belőle.

Zuglónak eme kiemelt részén (az un. „Arany háromszög”) igényes, jómódú házak találhatóak. A tulajdonosok sokat adnak ingatlanuk megjelenésére.

A piacon néha bukkan csak fel hasonló, ezért valamint egyedi adottságai és remek elhelyezkedésének köszönhetően ez az ingatlan nem sokáig vár új tulajdonosára.

Ne szalaszd el a lehetőséget!

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , ,