Sajnáljuk, de ez az ingatlan már elkelt! Azonban ne csüggedjen, hiszen adatbázisunkban további 96 ingatlan közül választhat egy Ön számára szimpatikusat. Kattintson ide, és kezdje meg a böngészést az elérhető ajánlataink között!

Hangulatos kis lakás tökéletes zöldövezeti környéken

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06171108
Ár: 21 millió Ft
Ajánlat: ELADVA
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 41 m2
Állapot: felújítandó
Szobák: 2
Fűtés: gáz-konvektor
Komfort: összkomfortos
Emelet: 1
Épület szintjei: 2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: kertre néző
Cím: Ilosvay Selymes utca

VIDEÓ

A XIV. kerület kedvelt, csendes részén eladó egy 41 nm-es, másfél szobás, első emeleti, K-Ny-i tájolású felújítandó lakás, mely egy jó állapotú, homlokzat felújításon átesett, hét lakásos, kétszintes társasházban található.

A házhoz tartozik egy nagyméretű, közös használatú gondozott kert zöldellő növényekkel, rózsabokrokkal, valamint tárolókkal.

A lakást egyhangulatos, ívelt függőfolyosós lépcsőházon át közelíthetjük meg.

Belépve az előtérbe, jobbra található a konyha kis kamrával, és a fürdőszoba- wc együttes. Tovább haladva a közlekedőn jutunk be a csendes, szinte forgalommentes utcára néző, délutáni napsütéses nappaliba, és az onnan nyíló hálószobába. A kedvező elrendezésnek köszönhetően a majdani felújításkor számtalan ötlet megvalósítható; az ingatlan egy praktikus és jól élhető otthon lehetőségét rejti.

A lakás fűtése gázkonvektoros, az alacsony rezsi gazdaságos működtetést ígér. Parkolni az utcán díjmentesen lehet.

A közvetlen környezet is rendezett, közelben a sétára csábító Rákos- patakkal, és a mozgásra serkentő sportolási lehetőségekkel.

Az ellátottság és közlekedés is gondmentes; a közelben a Bosnyák-téri piac, boltok, gyógyszertárak, a 62-es villamos az Örs V. térre, a 69-es a földalattihoz, az 5-ös busz pedig a

belváros irányában percek alatt elérhető.

Ajánljuk ezt az ígéretes vételt azoknak, akik vonzódnak e kedvelt, valódi zuglói hangulatot nyújtó környékhez, és saját elképzeléseik szerint akarnak igazi Otthont teremteni.

Adatok:

  • típus: tégla építésű
  • Ingatlan állapota: felújítandó
  • Emeletek száma: 2
  • lakás: 1 emeleti
  • fűtés: gáz konvektor
  • kilátás : utcai
  • tájolás: K-Ny
  • Rezsi ktsg: 25e. Ft/hó
  • Egyéb: 2 db. tároló

VIDEÓ

Térkép