Sajnáljuk, de ez az ingatlan már elkelt! Azonban ne csüggedjen, hiszen adatbázisunkban további 81 ingatlan közül választhat egy Ön számára szimpatikusat. Kattintson ide, és kezdje meg a böngészést az elérhető ajánlataink között!

Nívós, nagy teraszos lakás Alsórákoson

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06180529
Ár: 32.9 millió Ft
Ajánlat: ELADVA
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 49 m2
Állapot: újszerű
Szobák: 2
Fűtés: gáz-cirkó
Emelet: 2
Épület szintjei: 3
Építés éve: 2007
Terasz: 8 m2
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Cím: Gödöllői utca

Nívós másfél szobás lakás Alsórákoson.

Zöldövezeti, kiemelkedően jó helyen lévő, jó elrendezésű, D-K-i fekvésű lakás eladó egy kulturált, stílusos téglaházban.

Szép utca, rendezett, parkos környezet, egyedi dizájnnal bíró elegáns lépcsőház, melyeken át a lakást megközelítjük. Belépve a praktikus előtérbe, csak fokozódnak a kellemes benyomások; szép és hasznos gépesített amerikai konyha, élhető nappali zöldre néző erkéllyel, kellemes méretű hálószoba, letisztult terek, és jól megválasztott, egymással harmonizáló színek jellemzik ezt a klímával is ellátott, világos, jó helykihasználású ingatlant. A részletekben se nagyon találni hibát; a 2017-ben felújított otthon új burkolatokkal, új műanyag redőnyös ablakokkal, felújított, megszépített fürdőszobával, riasztóval, és profi szintű acél bejárati ajtóval is rendelkezik.

Hamar érzékeljük; csend, és hűvös nyugalom lengi körül a teret, jó lehet itt lakni. Bármerre nézünk, hasonlóan szép, rendezett házak, békés környezet vesz körül minket. mindenütt a szemmel látható tisztaság, az újszerű állapot a jellemző.

És hab is van a tortán: ez a lakáshoz tartozó, távirányítós automata kapun és garázs kapun át megközelíthető teremgarázs hely! Ennek ára mindössze plusz 1M Forint!

A joggal dicsért elhelyezkedés azt is jelenti, hogy a troli a Keleti pu. felé 2 percre van, és a főúttól pont annyira vagyunk csak messze, hogy a forgalom zavaró hatásának nyoma se legyen.

A lakás gazdaságos fenntarthatóságára utal, hogy a fogyasztások egyedi mérésűek, a közös költség pedig 8700 Ft. Mire körbeérünk, arról is meggyőződhetünk, hogy kifogástalanul működik minden, aminek működnie kell: ajtók, kapuk, telefonok, világítások.

A lakás akár már holnap várja új tulajdonosát, hisz azonnal költözhető; ez valószínűleg most az egyik legjobb ajánlat a zuglói ingatlanpiacon!

Várhatóan nem sokáig..

Térkép