Sajnáljuk, de ez az ingatlan már elkelt! Azonban ne csüggedjen, hiszen adatbázisunkban további 80 ingatlan közül választhat egy Ön számára szimpatikusat. Kattintson ide, és kezdje meg a böngészést az elérhető ajánlataink között!

Szépen felújított lakás karnyújtásnyira az Örs vezér tértől

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06171121
Ár: 27.49 millió Ft
Ajánlat: ELADVA
Típus: lakás - panel
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 62 m2
Állapot: felújított
Szobák: 2
Félszobák: 1
Fűtés: távfűtés
Komfort: összkomfortos
Emelet: 1
Épület szintjei: 4
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Tihamér utcánál

Szépen felújított panel karnyújtásnyira az Örs vezér tértől.

Ennek a 62nm-es 2+fél szobás, tehermentes, jó ízléssel felújított panellakásnak igen jó az ár-érték aránya; ha megnézzük a klasszikus szempontokat az értékelésnél, nem is fogunk csalódni, mert:
— az elhelyezkedés optimális: az Örs vezér tér gyalog 3-4 perc (egy megálló), de a lakás mégis csendes, nyugodt, hiszen a lépcsőház és a parkoló is Tihamér utca felöli, kertvárosra néző részen található.

— a tájolás is kifogástalan; délelőtt a nappalit süti a nap, délután pedig a hálószobát és a konyhát teszik világossá és meleg hangulatúvá a lemenő sugarak.

— figyelemre méltóan jó az elrendezés; a helyiségek tágassága és praktikus megközelíthetősége, szeparáltsága igen nagy előnye az ingatlannak. Az az érzésünk támad, mintha az adott méretnél nagyobb lakásban élnénk.

— a fentebb említett felújítás pedig nem látszatmunkát takar, hanem valódi tartalommal teli; a vidám, egymással harmonizáló színek, a jó minőségű anyaghasználat, a tisztességes szakipari munka eredménye egy nívós és ízléses, hívogatóan barátságos hangulatú enteriőr, mely egyedivé és vonzóvá teszi ezt az otthont.

— ha a lírából visszatérünk a száraz fenntarthatósági mutatókhoz, akkor is van okunk a vidámságra; sem a közös költség (9900 Ft.), sem a havi átlagban 30 ezer Ft-os rezsi nem kell, hogy elszomorítson bennünket: ezek reális és vállalható fenntartási költségek.

— hab a tortán, hogy olyan fontos dolgok, mint az ellátottság, és a frekventált elhelyezkedés is a lakás sok plusz pontot érő erényei közé tartoznak. Az Örs vezér tér szomszédságában „csak” minden van, és a közlekedés sem okoz gondot; bárhova eljutni bármilyen irányban gyerekjáték.

Összességében ez a lakás azok közé tartozik, amelybe könnyen és gyorsan beleszerethet az érdeklődő; ha kíváncsivá tettük, jöjjön mihamarabb, mert itt a korán is késő lehet!

Térkép

Címkék

, , , , , , , , , , , ,