Panorámás telek, kis téglaházzal Csömörön

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06191121
Ár: 29.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: ház - családi ház
Elhelyezkedés: Csömör
Alapterület: 60 m2
Állapot: felújítandó
Szobák: 3
Fűtés: gáz-héra
Komfort: komfortos
Épület szintjei: 2
Építés éve: 1980
Telek: 850 m2
Parkolás: telken parkoló
Kilátás: panorámás
Cím: Csömör

Eladó Csömör egyik legszebb, domboldali utcájában 850 m2-es telken (12.5m x 68m) egy téglából épült, 60 m2-es lakóház, mely a földszinten egy jó méretű szobából, egy praktikus konyhából kamrával, egy zuhanyozós-WC-s fürdőből és előszobából, alatta pedig egy kb. 20 m2-es ( jelenleg boros ) pincéből áll. Az emeleten egy 12 m2-es szoba és 6 m2 közlekedő helyiség található.

Az utca, a környék nemcsak szép és hangulatos, de egyben kiváló adottságokkal is bír; a telek lakóövezeti besorolású, víz villany gáz és csatorna is van, tehát összközműves ingatlanról beszélünk, mely 25%-ban beépíthető.


Ez persze azoknak szól, akik bővítenék; a ház jelenleg üres, festés, kisebb renoválás, egyéni kialakítás után költözhető, lakható. Ehhez a fűtést a gáz konvektorok és egy ragyogó, nagy cserépkályha biztosítja; télen fázni semmiképp sem fogunk. A konyhában gáztűzhely és vízmelegítő van, a fürdő melegvizét a 80 l-es bojler adja. A szoba újszerű állapotú laminált parkettával burkolt, a többi helyiség kő burkolatú. A kert és a miliő az erre fogékonyak, a szabadtéri létet-munkát kedvelők számára bizsergető; a kétoldali szőlősor közötti termő gyümölcsfák, a felső kertben lévő jól termő szőlő ültetvény azért megdobogtatja a természetes létet kedvelők szívét.

Autóval két felől is rámehetünk (2-3 perc alatt) a 0-ás főútra, öt perc alatt elérve az Auchant, a Metro-t, a nagy bevásárló helyeket, helyben, pár perc sétára a közelmúltban nyitott nekünk a vadi-új CBA, de az Örs Vezér tér is 15 perc alatt elérhető.

Csömör nagy előnye még a megbízható, sűrűn járó, közvetlenül az Örs-re tartó helyi busz (a megálló pár perc séta), és a szintén itt végállomásozó HÉV is.

A fiatal párok, az első önálló saját ingatlanra vágyók, új, vagy csak nagyobb ingatlan-bővítésben gondolkodók, de a befektetők fantáziáját is megmozgathatja a kínált ingatlan; a mai drága piacon ez egyike a nem túlárazottaknak. Aki nem hiszi, járjon utána.

VIDEÓ:

Térkép