Nagy teraszos álomlakás a diplomata negyed szívében

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06200312
Ár: 165 000 Ft
Ajánlat: kiadó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Herminamező
Alapterület: 47 m2
Állapot: felújított
Szobák: 2
Emelet: félemelet
Épület szintjei: 1
Építés éve: 1935
Épület lakás száma: 4
Bútorozás: bútorozatlan
Terasz: 8 m2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: kertre néző
Cím: Gyarmat utca

Zugló patinás részén, a Diplomata negyed szívében található ez az exkluzív ingatlan, igényes mindössze 4 lakásos századfordulós villaépületben.

A ház hátsó részén, fákkal körülvett gyönyörű hátsó kertből nyílik a 8m2 saját terasz, mely ideális helyszín baráti -családi étkezésekhez, beszélgetésekhez, de akár olvasni vagy relaxálni is.

A lakás csakúgy, mint a ház nemrégen a teljes felújítás keretében megszépült, korszerűsítve lett. A munkálatok és a dizájn figyelembe vette az ingatlan történelmi értékeit és tökéletes harmóniában egyesítette a polgári miliőt egy korszerű otthon kényelmével.

Az alaprajz ideális, a helyiségek külön nyílnak az előszobából, ám a lakás körbe is járható.

A konyha és a fürdő is ablakos, a lakás a minden égtáj felé nyíló nyílászáróknak köszönhetően jól szellőztethető. És ami nagyon fontos: reggeltő estig rendkívül világos, napsütötte!

Az ablakok a házat körülölelő kert felé tekintenek így a lakás kimondottan csendes és nyugodt.

Aki ismeri a környéket, annak nem kell nagyon sokat a lokációról, a rendkívül kedvező elhelyezkedésről beszélni; a Földalatti végállomás vagy a 7es busz 3-4 perc séta, a Belváros bármikor 15 perc alatt elérhető! Közért és minden egyéb intézmény is kőhajításnyira van, sportolni vihetjük a gyereket, akár gyalog a BVSC-be; Herminamező a fentiek okán (is) nem véletlenül kedvelt.

Ha valaki közel a városi nyüzsgéshez, de már zöld környezetben szeretne egy kényelmesen kellemes életvitelt biztosító lakást, akkor ez a tökéletes lehetőség.

Viszont érdemes gyorsan lecsapni rá, mert várhatóan gyorsan kiadásra kerül!

Videó:

Térkép