Gyönyörű teraszos újszerű lakás közel a Városligethez

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06200302
Ár: 55 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Istvánmező
Alapterület: 72 m2
Állapot: újszerű
Szobák: 3
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Lift: 1
Komfort: összkomfortos
Emelet: 6
Építés éve: 2006
Terasz: 4 m2
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Cím: Istvánmező

Tavaszi ingatlanbörzénk ékköveként kínáljuk most eladásra ezt a 2006-ban épült, liftes társasház negyedik emeletén elhelyezkedő, kimondottan igényes családi otthont.

A környék csendes, nyugodt részén fekvő zárt, zöldellő kerttel körülvett, szemre is tetszetős épület homlokzata belépéskor már sejteti velünk, hogy minőségi ingatlanba érkeztünk, ahol a gondos tulajdonosok újszerű állapotokat őriznek. Tiszta, rendezett közösségi tereket látunk, ápolt, beállt növényzetet, pihenésre hívogató belső udvart játszótérrel, modern liftet, mely a teremgarázs szinttől biztosítja gyors és kényelmes eljutásunkat a lakásig.

Belépve jó benyomásaink szaporodnak a tágas, egyedi polcrendszerrel ellátott, klimatizált, praktikusan tagolt nappali, az ügyesen szeparált konyha, a világos, erkélyre nyíló étkező sarok láttán.

Elégedetten látjuk a két külön bejáratú, jó méretű szobát. Az erkélyes hálószoba arisztokratikus nagy tereivel igazán impozáns látványt nyújt. A szintén nagyméretű gyerekszoba pedig még saját gardrób helyiséggel is rendelkezik. Az ízléses, mozaik csempés, zuhanyozós fürdő és a hasonló burkolatú külön Wc is elvárásaink szerinti. S ha mély levegőt venni kilépünk – akár az étkező felől, akár a hálóból – a kellemes és hasznos teraszunkra, belső kertünk ápolt és már nagyra nőtt fáit, örökzöldjeit láthatjuk a dél-keleti napsütésben.

Amikor a napsütés nem elég, és fűteni is kell, akkor sincs baj; házközponti takarékos kazán adja a meleget és a melegvizet , a rendszer gazdaságos, minden fogyasztás egyedileg mért, a közös költség pedig barátságos 17.640.- Forint.

Teljessé válik a komfort érzetünk, amint megtudjuk, hogy a gyors lifttel leérkezve a teremgarázs szintre két garázshely vár autóinkra az utcai parkolás helyett, melyek opcionálisan megvásárolhatóak 3.5-3.5 millió Forintos irányáron. Egy fix beállóhely mellette tárolási lehetőséggel és egy liftes rendszerű.

A felesleges vagy éppen nem használt holmijainkat az ugyanitt lévő, a vételárban benne foglaltatott kis tároló helyiségbe pakolhatjuk.

Ha gyalog közlekedünk, akkor láthatóak igazán a lakás elhelyezkedésének, a lokációnak az előnyei; minden közel van, a 2-es metró, az 1-es villamos, a nem messze megálló 75-77-es trolik teszik gyorssá és kényelmessé a közhasznú járművel történő közlekedést.

Az ellátottságra sem lehet panaszunk; a közelben lévő üzletek bevásárló központok, sport arénák között válogathatunk, de iskola, óvoda, rendelőintézetek és nem utolsó sorban a gyönyörű Városliget is csak pár perc sétára vannak tőlünk.

Istvánmező lakásainak keresettsége még a zuglói átlagból is kiemelkedik, különösen ha ilyen értékálló minőségi lakásról beszélünk.

Az 1/1 tulajdon, a tiszta tulajdoni lap, a rugalmas költözhetőség még vonzóbbá teszi az ingatlant.

Ha a leírtak elnyerték tetszését, jöjjön, tekintse meg! Nem árt igyekezni, a csalódás kizárt.

Térkép