Kertkapcsolatos -napfényes lakás a Városligetnél

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06200502
Ár: 34.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: VI. kerület
Alapterület: 47 m2
Állapot: közepes állapotú
Szobák: 2
Félszobák: 1
Emelet: alagsor
Épület szintjei: 4
Építés éve: 1890
Kert: 50
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: kertre néző
Cím: Munkácsy Mihály utca

Budapest egyik legkeresettebb részén –a Diplomata negyedben- a Városliget közvetlen szomszédságában található ez a hangulatos polgári lakás, klasszikus téglaházban. A kis mellékutca igazán varázslatos; gyönyörű szobrokkal és stukkókkal díszített villaépületek, korabeli kapubejárók, százéves lombkoronák.. Régi és új tökéletes harmóniát alkot.

A lakás egyedülálló a maga nemében, a környéken jelenleg nem kapható hasonló kvalitásokkal rendelkező ingatlan!

A házat megkerülve a lakás bejárata a hátsó kertből nyílik. A többi lakás mind a zárt lépcsőházból megközelíthető, így a hátsó rész szeparált, senki nem jár erre. A hátsó kert ennek köszönhetően teljesen saját „birodalom”, a tulajdonos kedve szerint használhatja. Fűszer vagy dísznövények, kerti bútor, hintaágy, lampionok.. ráadásul reggeltől estig a madarak dalán kívül más nemigen hallható. Ezenfelül a szomszédos kert az Ázsiai múzeum díszkertje, ami már csak hab a tortán.

A lakás picivel a föld szintje alatt helyezkedik el, így télen kellemes meleg, nyáron pedig hűvös van. A kertre néző, dél-nyugati tájolású nagy ablakoknak köszönhetően a napfény gyönyörűen bevilágítja az enteriőrt. A lakás így reggeltől estig kellemes, vidám hangulatú.

Állapota felújítandó, ezt a vételár is tükrözi. Ennek nagy előnye, hogy az új tulajdonos saját ízlése szerint alakíthatja az ingatlant.

A költségek: közös költség: 7.000.- a házközponti fűtés díja szezonban 16.000.- Forint, minden más egyedi mérés alapján

Az ingatlan egyedi és hangulatos otthonod lehet, de elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes irodának is.

A történelmi környék ötvözi Terézváros minden előnyét, csendes és hangulatos ám emellett tökéletesen frekventált. Több fő BKV járat (Kisföldalatti, buszok) mindössze 2 perc séta, Budapest főbb csomópontjai rekord gyorsasággal megközelíthetőek! De emellett boltok, patika és minden szükséges infrastruktúra a rendelkezésre áll. A méltán népszerű Városligetről nem is beszélve..

Ilyen kiváló adottságokkal rendelkező lakáshoz jutni ezen a kiemelt környéken ritka lehetőség és valószínűleg nem tart sokáig.

Ne maradj le róla!

VIDEÓ:

Térkép