Zöldövezeti, igényesen felújított 2 szobás albérlet

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06180413
Ár: 140 000 Ft
Ajánlat: kiadó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Kiszugló
Alapterület: 47 m2
Állapot: felújított
Szobák: 2
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: 2
Épület szintjei: 3
Bútorozás: bútorozatlan
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: kertre néző
Cím: Angol utcánál

VIDEÓ

Zugló zöldövezeti ám mégis frekventált környékén, az Angol utca Egressy úthoz közelebbi részén található ez a remek adottságokkal rendelkező lakás.

A környéken nyugodt, a lakás ablakai a környező ősfás parkra néznek.

A lakás bútorozatlan (kivétel a konyha), így saját ízlésének megfelelően rendezheti be. A szobákban található nagyméretű beépített szekrények egy nagyobb család tárolási igényeit is kielégítik, más szekrény a lakásba nem igazán indokolt.

A lakás tartozékai: berendezett és gépesített konyha, nagyméretű beépített szekrények a szobákban. Mosógépet és hűtőt igény esetén a bérlőnek kell hozni.

Az optimális helykihasználásnak köszönhetően a lakás nagyobbnak és tágasabbnak érződik, ráadásul a nagy ablakok és a délnyugati tájolás miatt egész nap fényes és vidám hangulatú.

Az ingatlan teljes felújításon esett át, vezetékek, csövek, nyílászárók.. egyszóval minden új. Önnek csak be kell költöznie!

Az enteriőr ízléses és a pasztell színeknek köszönhetően könnyedén elegáns. Beosztása ideális, a két szoba, a konyha, a fürdőszoba és a mellékhelyiség is külön nyílnak a tágas előszobából.

A rezsi költségek pedig kimondottan alacsonyak!

A környék amellett, hogy csendes és nyugodt egyben frekventált is. Több BKV járat (éjszakai is) például 1 perc séta, de iskola, óvoda és aranyos játszótér is a közvetlen közelben található. Az Örs Vezér tere pl. 5 perc alatt elérhető!

Zugló ezen kiemelt részén ritka lehetőség lakáshoz jutni, ezek rekord gyorsasággal kiadásra kerülnek.

Ne szalassza el a lehetőséget!

VIDEÓ

Térkép

Címkék

, , ,