Igényes nagypolgári kúria Budapest szomszédságában

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06171202
Ár: 99 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: ház - családi ház
Elhelyezkedés: Maglód
Alapterület: 329 m2
Állapot: felújított
Szobák: 4
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: luxus
Épület szintjei: 1
Építés éve: 1920
Telek: 1374 m2
Terasz: 20 m2
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Cím: Maglód

VIDEÓ

Maglódon, 15 percre a fővárostól található ez a teljeskörűen restaurált és felújított, igényes nagypolgári kúria. A kor építészeti stílusa visszaköszön a
– a szépen strukturált eredeti fa ajtókban,
– a nagy belmagasságot mívesen hangsúlyozó valódi gipsz beltéri díszítésekben,
– az újraformázott ólomüveg betéteknél a felújított ajtókban,
– az ilyesfajta épületekre oly jellemző oszlopos fedett teraszban, mely minden évszakban kedvenc tartózkodási hely lehet..

Az eredeti értékek megőrzése mellett az ingatlan a 21. századnak megfelelő technológiai újításokat kapott.

Az épület barátságos külső színei, méretei, a belső terek arisztokratikus tágassága hívogatóan hat, belépve fokozódik a kellemes érzetünk; mindenütt rendezett terek, világosság, otthonosság érzet, harmonizált színvilág párosul magas műszaki tartalommal: nagyteljesítményű gázkazán (padló és radiátoros rendszerrel) biztosítja a meleget télen, klimatizált terek biztosítanak üdítő  hűst nyáron.

A szépen burkolt tornácra kilépve az automata öntözőrendszerrel, fűtött medencével ellátott gyönyörű kert tovább fokozza komfortérzetünket; jó itt, és nem hiányzik semmi! Még a külön épületben elhelyezett vendégházzal kombinált infra és hagyományos szauna sem, melyből egyenesen az üvegezett, hangulatos növényekkel  teli télikertbe lépve relaxálhatunk.

Ahol nem az ápoltan zöldellő fű, és a parkosított kertet díszítő örökzöldek uralkodnak, ott minőségi díszburkolatok teszik még  szebbé a külteret; ezen át gördülve a motoros kapun áthaladva parkolhatunk be a szintén külön épületben elhelyezett tripla fűtött garázsba: megérkeztünk.

Méghozzá könnyen és gyorsan, hiszen ennek a különleges ingatlannak az elhelyezkedése is kiváló; az M0 -tól öt percre van, és tömegközlekedéssel is gond nélkül elérhető.
Maglód gyorsan fejlődik, helyben is szinte minden rendelkezésre áll: iskola, óvoda, orvos, és boltok is -az Auchan központtal az élen.

Ha valaki tényleg tökéletes nyugalomra vágyik otthonában, de mégis közel a nagyvárosi nyüzsgéshez, ha értékeli a múltat, de élvezni szeretné a korszerűség adta előnyöket, vagy ha csak egyszerűen szerethető otthoni feelingre vágyik; itt megtalálja.

Az ingatlan egyedülálló paraméterei és kedvező vételárának köszönhetően kiemelt érdeklődésre számíthat az ingatlanpiacon.

Ezért érdemes gyorsan megtekinteni, amíg nem késő!

Adatok:

n          építés éve: 1920

n          telek: 1374 nm

n          lakóépület: 232 nm

n          szauna épület: 33 nm

n          garázs: 64 nm

n          összes beépített alapterület: 329 nm

n          beépítettség: 23.9%

n          szobák száma: 4

VIDEÓ

Térkép

Címkék

, , ,