Barátságos és igényes otthon Soroksáron

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06191115
Ár: 24 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: ház - sorház
Elhelyezkedés: Soroksár
Alapterület: 56 m2
Állapot: felújított
Szobák: 1
Félszobák: 2
Fűtés: elektromos
Komfort: összkomfortos
Épület szintjei: 2
Parkolás: telken parkoló
Kilátás: kertre néző
Cím: Soroksár

Eladó csendes kis utcában, földszintes házakkal körülvéve egy 742m2 es telken álló régi típusú sorház középső, téglából épült 56m2 lakása a hozzátartozó kertrésszel. Az ingatlan egy helyrajzi szám alatti osztatlan közös tulajdon a két szélső ingatlannal, ebből a középső, eladó ingatlanrész a teljes telek tul.-i lap szerinti 6/24 hányada azaz 1/4-e.

A téglalap formájú telken a középső házrész szélességénél valamivel nagyobb, cca. 130m2 hozzá tartozó telekrészen a kocsibeállóra, a füves pihenőrészre és a 2-3m2 es tárolóra egy hatalmas gyönyörű fenyőfa vet jótékony árnyékot.

A lakás tetszetős, szép és barátságos. Gondos gazdái tavaly újjá varázsolták; a burkolatok, a gépészet, a festés, minden új. Aki megveszi, szinte vadonat új állapotú vonzó kis otthonba költözik.

Belső kétszintes lakásról beszélünk, klasszikus elosztással: lent a nappali, konyha, étkező egy látványos boltívvel elválasztva, valamint a fürdőszoba, fent pedig a két hálószoba található.

A lakásba belépve a kellemes, otthonos hangulathoz jól illeszkedik a barátságos árú lakás fenntartásról, azaz a kedvező rezsiről szóló hír: a vadi-új norvég paneles, korszerű villanyfűtés mellett az áram havi átalánya 26. ezer ft., – gáz a telken belül van, a lakásban nincs -, a víz-csatorna- szemétszállítás is megáll 12-13 ezer ft.-ban, közös költség nincs, vagyis a tiszta és higiénikus lakás fenntartása télen- nyáron kb. havi 40. ezer ft.

A főútvonal, a Grassalkovich út három utcányira van; ez garantálja a csendet, a csak itt lakók autó forgalmát, de egyben közeli vásárló, és közlekedési lehetőségeket is jelent.

Ez így együtt; szép lakás kis kertrésszel, tárolóval, jó fekvéssel, és bónuszként jó árfekvéssel is, vonzó ajánlatnak tűnik. Ha valaki így gondolja, igyekeznie kell, ha látni akarja; nem sok hasonló adottságú ingatlan van ilyen áron a környéken!

VIDEÓ:

Térkép