Sajnáljuk, de ez az ingatlan már elkelt! Azonban ne csüggedjen, hiszen adatbázisunkban további 81 ingatlan közül választhat egy Ön számára szimpatikusat. Kattintson ide, és kezdje meg a böngészést az elérhető ajánlataink között!

Felsőkategóriás lakás a Mandala Kertben

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06180402
Ár: 33.5 millió Ft
Ajánlat: ELADVA
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Törökőr
Alapterület: 49 m2
Állapot: újszerű
Szobák: 2
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Lift: 1
Komfort: összkomfortos
Emelet: 5
Épület szintjei: 6
Terasz: 5 m2
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Cím: Mandala Kert

Minőségi lakás Zuglóban ínyenceknek

Központi helyen, de mégis csendes nyugodt környezetben fekvő, újszerű liftes társasházban eladó ez az igényes, déli fekvésű, tip-top minőségi lakás.
Az okos tervezéssel átalakított, igen jó elrendezésű lakás már érkezéskor a tágasság érzetét kelti és hívogatóan barátságos benyomást gyakorol ránk.

Egy gyors körbetekintéssel megállapíthatjuk, hogy itt bizony minden a helyén van; a praktikus előtéri fogadó rész az ügyesen kialakított gardróbbal, a meleg barna színekkel hívogató, finom csempével elegánssá varázsolt amerikai konyha, a jó érzékről árulkodó nappalis berendezkedés, valamint a rögtön leheveredésre csábító, átgondoltan és szépen berendezett hálószoba olyan tulajdonosra utal, aki valódi átéléssel tervezett, és finom ízléssel cselekedett. Ezért lett a lakás az átgondolt praktikum és a vonzó otthonosság kellemes elegye. Hogy ez a feeling maradandó lehessen, a tulajdonos kompletten, az egyedi bútorokkal együtt kínálja az ingatlant a feltüntetett árban!

A környezet sem akármilyen, hiszen a színvonalas szolgáltatások, a rendezett, parkosított terek, a jól felszerelt játszótér, a kamerarendszer és portaszolgálat tovább növelhetik kellemes benyomásainkat; hm, jó lehet itt lakni!

Jó bizony, hisz napi vásárlásainkat az itt lévő élelmiszer üzlet is segíti egy ügyes kis zöldségessel kiegészülve, de közel vannak a „ nagyok” , Tesco, Lidl is.
A közlekedési lehetőségek is ideálisak; a metro, a troli, az 1-es villamos egyaránt pár percnyi sétával elérhetőek. De ha autózunk, garázsunk is, felszini parkolónk is lehet: mindez megvásárolható 3.5 millió ft.-ért, de nem kötelezően.

A közös költség 19. ezer forint, amit magyaráz a benne lévő szolgáltatások tartalma, színvonala, a gazdaságos jelzőt pedig a modern, egyedi fogyasztás mérők biztosítják.

Ha a kedves lakáskeresőt még nem győztük volna meg, akkor azért, ha sikerült a figyelem felkeltés, akkor pedig ez okból, de jönni kell, méghozzá gyorsan; az ilyen színvonalú, szinte önmagukat eladó lakások nem sokáig elérhetőek, de mindig vannak szerencsések, akik hisznek nekünk.

Térkép