Sajnáljuk, de ez az ingatlan már elkelt! Azonban ne csüggedjen, hiszen adatbázisunkban további 56 ingatlan közül választhat egy Ön számára szimpatikusat. Kattintson ide, és kezdje meg a böngészést az elérhető ajánlataink között!

Hangulatos újpesti kislakás -a tökéletes befektetés

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06200225
Ár: 16 millió Ft
Ajánlat: ELADVA
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Újpest
Alapterület: 30 m2
Állapot: közepes állapotú
Szobák: 1
Fűtés: gáz-konvektor
Komfort: összkomfortos
Emelet: félemelet
Épület lakás száma: 14
Bútorozás: bútorozott
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: udvari
Cím: Báthory utca

Újpest csendes ámde könnyen megközelíthető részén található ez a jó adottságokkal rendelkező, kiváló ár-érték arányú kis lakás.

Az egy szintes épület közös udvara szép zöld, fákkal-bokrokkal gazdagon díszített.

Mivel ez egy önálló épület, ezért az átlagosnál csendesebb a lakás. Csak egy oldalsó szomszédja van, felette tetőtér húzódik. A bejárat az udvarra nyílik és a lakás előtti rész szabadon alakítható. Növények, kerti bútor, egyéb dekoráció.. gyakorlatilag az új tulajdonoson múlik mennyire használja majd ki ezt a lehetőséget.

Az ingatlan részben felújított (műanyag ablakok és biztonsági bejárati ajtó), de költözés előtt indokolt a faparketta felcsiszolása, tisztasági festés, konyhabútor csere illetve a fürdőszoba újra fugázása.

A ház átlagos állapotú, kulturált. A lakók dísznövényekkel és egyéb módon dekorálják a közös részeket így a ház kedves hangulatú, kimondottan élhető. Jó és összetartó lakóközösséggel.

A lakás rezsije kedvező, közös költséggel együtt ~20.000.- havonta.

A Váci út közelsége jó busz közlekedést biztosít, a kb. 5 perc sétára lévő Tesco- Praktiker lánc a napi ellátást, vásárlást könnyíti meg.

Az ingatlan kevés energiaráfordítással ideális otthonod lehet, de tökéletes akár befektetésnek is. Ár-érték arányban a mostani piacon verhetetlen.

Ezért érdemes gyorsan reagálni, lehet holnapra már el is kelt!

VIDEÓ:

https://youtu.be/-5bEdGV2D3s

Térkép