Városliget melletti duplex polgári lakás

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06180126
Ár: 65.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés:
Alapterület: 120 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 4
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: duplakomfortos
Emelet: 2
Épület szintjei: 2
Építés éve: 1925
Épület lakás száma: 8
Erkély: 3 m2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Városliget mellett

VIDEÓ

Ha Ön Zugló elegáns és történelmi negyedében szeretne egy valóban egyedi és hangulatos otthon tulajdonosa lenni, most jó helyen jár!

Közvetlenül a Városliget mellett, egyirányú kis utcában található ez a tágas és napfényes lakás. Már kívülről érződik az egyedi tervezés varázsa, a százéves épület magán viseli a kor jellemző stilisztikai jegyet.

Az enteriőr megőrizte az eredeti értékeket. Nagy belmagasság, rusztikus gerendák és a nyugati tájolású ablakok, melyek révén a lakás egész nap világos.

A lakás duplex, vagyis belső kétszintes kialakítása előnyös és nagyon jól kihasználható. A lenti nagy terek ideálisak családi vagy társasági élet színteréül míg a fenti emelet a magánszférát praktikusan elkülöníti.

Az ingatlan felújítása során a fűtésrendszer és a nyílászárók megújultak, a faparketta és a lenti szint burkolatai is kiváló állapotban vannak. Ezen felül egy tisztasági festés és a fürdőszobák burkolatainak cseréje indokolt lehet.

A lakáshoz tartozik egy 10m2 tároló is.

Az épület nemrégen igényesen és az eredeti értékeket megőrizve lett felújítva. A házat körülölelő, szépen ápolt kert pedig ideális szabadidős tevékenységekhez.

A diplomata negyed egyesíti a kerület minden előnyét. Zöldövezeti és csendes de egyben frekventált is, valamint közvetlenül a Városliget mellett helyezkedik el..
Ezért méltán népszerű.

Ilyen adottságú lakáshoz jutni Zugló ezen kiemelt részén igazán kivételes és ritka lehetőség.

Ha késlekedik lehet, hogy már késő lesz!

VIDEÓ

Térkép

Címkék

, , , , , , , ,