Fiatalos albérlet a Városliget szomszédságában

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06180202
Ár: 130 000 Ft
Ajánlat: kiadó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: VII. kerület
Alapterület: 40 m2
Állapot: felújított
Szobák: 2
Fűtés: gáz-konvektor
Komfort: összkomfortos
Emelet: 3
Épület szintjei: 3
Építés éve: 1895
Bútorozás: bútorozott
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: udvari
Cím: Marek József utca

VIDEÓ

A Damjanich utca mellett, egyirányú utcában, szép századfordulós épület felső emeletén található ez a fiatalos hangulatú lakás.

A klasszicista házon jól kivehetőek a kor építészeti elemei, hajdanán az utca dísze lehetett. Nagyon jó a lakóközösség, a ház folyamatosan szépül-megújul. Legutóbb a bejárati rész és a lépcsőház restaurálása fejeződött be, következő lépés pedig az udvar felújítása.

Belvárosi lakáshoz képest ez egy szerencsés adottságokkal rendelkező ingatlan, legfelső emeleti, így csendes -nincs fölöttünk lakó, valamint az átlagnál jóval több napfényt is kap a lakás. És a folyosóról az égbolt is látható, nem csak tégla veszi körül az embert.

Az ingatlant keleti tájolásának köszönhetően a nyári kánikula megkíméli, ami manapság nagyon kellemes tud lenni.. a lakás ablakai egyébként a csendes belső udvarra tekintenek.

Az ingatlan remekül használja ki a rendelkezésre álló teret, beosztása ideális. A felújítás során ízléses burkolatok és színek felhasználásával a végeredmény egy fiatalos és könnyed hangulatú otthon lett. Az ingatlan teljesen gépesített, mosógép, hűtő és a berendezett konyha is a bérlő kényelmét szolgálja. A képen látható bútorokkal egyetemben! A hálószobában praktikus megoldásként az ágy-galéria alsó része nagyméretű gardróbszoba lett, saját világítással, fogasokkal, polcokkal.

A lakás olcsón fenntartható, átlagos rezsiköltsége ~25.000.- Forint. De minden fogyasztás mérőórák alapján történik. Szerződéskötéskor 1 havi bérleti díj és két havi kaució szükséges.

A környék egyesíti a kerület előnyeit; a közlekedés éjjel-nappal kiváló: több troli (pl. 70 és 78 megállói a közelben), metró (M2, M4), 7-es buszcsalád a Keletinél, de a Városliget is közel és minden infrastrukturális intézmény, amire csak szükség lehet (pl. Spar, Tesco Express, CBA)!

A lakás 1-2 fő számára ideális. Kiváló adottságainak köszönhetően várhatóan nem sokáig lesz elérhető, ezért érdemes gyorsan megtekinteni.

Ne maradj le róla!

VIDEÓ

Térkép

Címkék

, , ,