Másfél szobás lakás a megújult Pongrác telepen

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06200607
Ár: 22.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: X. kerület
Alapterület: 38 m2
Szobák: 2
Fűtés: gáz-konvektor
Komfort: összkomfortos
Emelet: félemelet
Épület szintjei: 3
Építés éve: 1955
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Cím: Csilla utca

A kerület talán leg hangulatosabb, eldugott kis zugában található a lakás, mely jelenleg kínálatunk legjobb ár-érték arányú ingatlana. Az átlag fővárosi lakos számára többnyire ismeretlen, mindössze pár blokkból álló, átmenő forgalomtól mentes  negyed olyan mintha egy másik országba érkeznénk. Szépen felújított igényes épületek, gyönyörűen karbantartott és fantáziadúsan kialakított kertek -parkok, rengeteg zöldfelület, nagy lombú százéves fák.. Az itt élők igazi lakóközösséget alkotnak, szeretik és folyamatosan fejlesztik a környéket.

A nagyrészt uniós pályázati pénzből önkormányzati támogatással és irányítással megvalósult városrész rehabilitáció szerencsés alanya az a ház is, melyben az eladó lakás található; itt még a 15%-os lakossági önrész hozzáadásával külső tatarozás, homlokzat felújítás is történt. A teljesség igénye nélkül az elvégzett főbb munkálatok: tető és gépészeti felújítás, a közös használatú víz- csatorna-gáz-villany vezetékek felújítása, megújított zöld környezet újonnan telepített fákkal cserjékkel, pihenő padokkal. A járdák utak újra aszfaltozása után új sétányok lettek kialakítva, korszerű játszóterekkel, szabadtéri sporteszközökkel. A korszerűsített közvilágítás mellé 12 térfigyelő kamera is telepítve lett, biztonságossá téve az egész környéket. Ha valaki rég nem járt arra, most szinte rá sem ismer a “ Kis-Pongrácra”.

Visszatérve az új, biztonsági ajtóval felszerelt lakásra; jó állapotú, a szobák mellett külön Wc.-vel, utólagosan kialakított fürdővel, jó méretű konyhával. A szobák szalagparkettásak, a nyílászárók is ki lettek cserélve hőszigetelt műanyag ablakokra. A lakáshoz tartozik még egy kb. 5 nm.-es tároló helyiség (benne az árban) és van önálló, téglából épült, a legjobb helyen lévő fszt.- i garázs is, mely 2.3 millió ft.-ért megvásárolható. A fűtést gázkonvektor biztosítja, a melegvizet bojler szolgáltatja; fentiek kedvező havi rezsit eredményeznek.

Az itt lakók megelégedésére a felújító projekt keretében az orvosi rendelő, az óvoda és a bölcsőde is megújult, a volt közfürdőből pedig mára egy kedvelt közösségi házat alakítottak ki. A közeli informatikai szak gimnázium is nagy népszerűségnek örvend nívós képzése miatt. A napi szükségletek ellátására kis boltok is vannak a közelben, de a nagyok, az Aréna és az Árkád is gyorsan elérhető. Közlekedni is zökkenő mentesen tudunk; a 95-ös és 195-ös busszal percek alatt a Stadion Metrónál vagyunk. A jó fekvésnek köszönhetően akár a Kerepesi, akár a Kőbányai úton hamar elérhetőek a város belső kerületei is.

Összegezve; ebben a megújított, élhető környezetben a kínált, jó állapotú, barátságos lakást bátran ajánljuk fiataloknak, idősebbeknek egyaránt. Az ingatlan a 20-25 millió ft.-os ár kategóriában kifejezetten jó vételnek minősül, ezért várhatóan nem sokáig lesz elérhető.

Térkép