Szuper hangulatú, felújított lakás ősfás park mellett

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06200508
Ár: 42.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: csúsztatott zsalu
Elhelyezkedés: XI. kerület
Alapterület: 68 m2
Állapot: felújított
Szobák: 3
Fűtés: távfűtés egyedi méréssel
Komfort: összkomfortos
Emelet: 2
Épület szintjei: 4
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: kertre néző
Cím: Csorbai utca

A kerület kertvárosi, zöld felülettel gazdagon díszitett részén, gyönyörű ősfás park mellett található ez a remek adottságokkal rendelkező lakás.

Kulturált lépcsőház fogadja az érkezőt, melyet szép zöld növények, virágok és a lakók által elhelyezett díszek varázsolnak otthonossá.

A lakás igazán remek alaprajzzal rendelkezik; minden helyiség külön nyílik, ám lehetőség van a két nagy szobát szárnyas ajtóval egybenyitni, így hatalmas és szellős tér áll rendelkezésre. Az ingatlan biztosítja a család tagjai részére a magánszférát, de igény esetén ideális helyszín társasági összejövetelekhez is.

Az ablakok kelet-dél és nyugati irányba is tekintenek így az enteriőr reggeltől estig vidám és napsütötte. Ráadásul a nagyméretű ablakok minden irányban szép zöldfelületre -lombkoronákra néznek. Így az ingatlan kimondottan csendes és nyugodt.

Fenti tulajdonságainak köszönhetően ez a lakás kimondottan otthonos és nagyon jól élhető.  Igazán könnyű beleszeretni.

Az ingatlan teljes felújításon esett át, így gyakorlatilag azonnal költözhető.

A vételár részét képezi a gépesített igényes konyha, a klímaberendezés, a beépített bútorok és a telepített led hangulatvilágítások. Ezen felül minden ablak szúnyoghálós és automata redőnnyel van felszerelve.

A csendes és nívós környék ideális infrastruktúrával ellátott, a 7es busz megállója például a sarkon, a belváros gyorsan megközelíthető. De minden szükséges bolt, üzlet illetve szolgáltatás elérhető a környéken. A ház melletti ősfás park pedig minden elképzelhető szabadidős tevékenységet biztosít.

A lakás remek adottságai és piacképes árának köszönhetően várhatóan gyorsan megtalálja új tulajdonosát..

Ne szalaszd el a lehetőséget!

VIDEÓ:

Térkép