Egyedi lehetőség a XIII. kerületben, szuper beosztású nagypolgári lakás akár azonnali költözéssel!

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06190522
Ár: 55.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: XIII. kerület
Alapterület: 81 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 3
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Lift: 1
Komfort: összkomfortos
Emelet: 4
Épület szintjei: 7
Erkély: 1.5 m2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai

Ez a Váci úton található polgári 4. emeleti 3 szobás, jó állapotú tégla lakás akár azonnal várja a gazdáját!

A társasház a 60 –as években épült, és akkor magas rangú katonatisztek otthonaként szolgált. Ennek megfelelően, pluszokat tartalmaz:

két lépcsőház, két lift, belső pihenős zöld kert, vastag falak, jól megépített szerkezet, utcafronti erkély, világos tágas érzetet nyújtó terek, igény szerinti tárolóhelyiségekkel.

Maga a lakás is optimális elhelyezkedésű, egy szomszéddal, délkeleti fekvéssel, konyha felőli lelátással a belső kertre; a két nagyobb szoba a fürdőn és a gardrób helységen keresztül körbejárható, a kisebb szoba is nagy, több mint 10 m2 és a tágas konyha-étkezőn keresztül közelíthető meg. Ez a szoba a nappaliként szolgáló középső szobával egybenyitható.

A tulajdonos már egy sor felújítást elvégzett; elkészült a meglévő távfűtés radiátorainak és csöveinek cseréje a nyílászárók, és a bejárati ajtók cseréje. Korszerűsítették a villanyhálózatot. Új laminált parkettával újult meg a szobák járófelülete. Mindezzel jelentősen javult a lakás használhatósága, és komfortérzete.

A korszerűsített távfűtés egyedi mérésű, havi 7.000 Ft.

A közös költség 18.400 Ft, és a felújítási alapot is magában foglalja.

 

Összességében elmondható, hogy a 81 m2-hez képest a lakás kifejezetten kedvező költségekkel tartható fent.

A kiváló közlekedés, a belváros közelsége lehetővé teszi, hogy ne csak családi otthonban gondolkodjunk; az ingatlan alkalmas lehet akár vendéglátásra, vagy üzleti irodai hasznosításra is.

Az egyéb fontos szempontok, mint Pl. az ellátottság, vagy a pihenés és sportolási lehetőségek felől nézve sincs okunk panaszra: minden a közelben van, a Lehel piac 2 perc séta, a West End is 5 percnyire van.

 

Videó:

 

 

A Zuglói Ingatlan Centrum által publikált minden szöveg, fénykép és videó védett szellemi termék, harmadik fél által történő felhasználása nem engedélyezett és jogi eljárást von maga után.