Fantasztikus 400m2 iroda, ősfás park közepén

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06180719
Ár: 2 600 Ft
Ajánlat: kiadó
Típus: iroda
Elhelyezkedés: XIV. kerület
Alapterület: 400 m2
Állapot: újszerű
Épület szintjei: 1
Bútorozás: bútorozatlan
Parkolás: telken parkoló
Kilátás: kertre néző
Cím: Örs Vezér terénél

Zugló és a 10. kerület határán, Budapest egyik legnagyobb közlekedési csomópontja mellett, az Örs Vezér tér közelében található ez a fantasztikus iroda.

Egyedülálló a maga nemében, igényes és korszerű földszintes épület, saját ősfás parkkal körülvéve. Védett a tekintetektől, privát és egész nap csendes.

Az épület két teljesen külön szárnyból áll (A és B), jelenleg a 400m2 “A” szárny bérelhető. Ez nem megosztható, csak egyben bérelhető!

Automatizált kapun keresztül juthatunk a 17 férőhelyes parkolóba, amely teljesen a bérlő rendelkezésére áll. Az épület bejáratánál portaszolgálat működik.

A nagy alapterületű iroda beosztása ideális, nagy terek, tárolóhelyiségek, tárgyalók és ügyvezetői irodák éppúgy megtalálhatóak benne mint tágas étkezős konyha és barátságos vendégfogadó-recepció helyiség. Zseniális építészeti megoldás, hogy a mennyezetben számos helyen tetőablakokat helyeztek el, így a természetes fény járja át az enteriőrt. Ezt csak megkoronázza az ablakokból a környező park fáira nyíló kilátás. Nehéz elhinni, hogy nem egy vidéki kúriában vagyunk..

A korszerű épület igényes, kívül-belül szépen felújított. Stilizált burkolatok, harmonikus színek jellemzik. Műszakilag is update (telefon és hálózati kábelek a falban vezetve, számos kiállással, minden helyiség klimatizált -de az ablakok nyithatóak, szerverszoba, szünetmentes áramforrás, stb..)

Nagyon kreatív és humánközpontú környezet, ahol munkatársai a maximumot tudják nyújtani.

A tömegközlekedést használó kollégáknak-vendégeknek kedvez, hogy számos BKV járat a közvetlen közelben jár (pl. az M2 metró), a belváros éjjel-nappal 15 perc alatt elérhető! De Ikea, Árkád és Sugár üzletközpontok, termelői piac, fitneszterem és számos egyéb létesítmény is két perc sétára található.

Bérleti díj: 2600 Ft/nm/hó + áfa
Üzemeltetési költség: 1200 Ft/nm/hó + áfa
3 havi kaució szükséges

Költözhető: október 15 –től

Ez a fantasztikus hangulatú iroda igazi hiánypótló a piacon, jelenleg nem igazán akad vetélytársa. Ezért rekord gyorsan bérbeadásra kerül.

Ne szalassza el a lehetőséget!

Térkép