Sajnáljuk, de ez az ingatlan már elkelt! Azonban ne csüggedjen, hiszen adatbázisunkban további 96 ingatlan közül választhat egy Ön számára szimpatikusat. Kattintson ide, és kezdje meg a böngészést az elérhető ajánlataink között!

Világos panel lakás a Pillangó parknál

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06171114
Ár: 22.8 millió Ft
Ajánlat: ELADVA
Típus: lakás - panel
Elhelyezkedés: XIV. kerület
Alapterület: 50 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 2
Fűtés: távfűtés
Emelet: földszint
Épület szintjei: 10
Parkolás: utcán-közterületen

Frekventált helyen, a Pillangó Parkban eladó egy jó állapotú, akár kiadásra, befektetésre is alkalmas két szobás, 50 nm. alapterületű lakás.

Az épület panelprogramos, a közelmúltban lett felújítva, hőszigetelve.
Belépve a kaputelefonos lépcsőházba, a rendezett előtérből jutunk a lakásba.

A keleti tájolás miatt világos, napfényes otthonba érkezünk: mindkét külön bejáratú, parkettás szoba a ház előtti, zöldellő parkra néz. A szobák jó méretűek, könnyen berendezhetőek, egyikből egy 4 nm-es erkély is nyílik.

Az előtérből jutunk a gépesített, járólapos, jól felszerelt konyhába, onnan tovább a másik kis előtéren áthaladva egy barátságos, tágas fürdőszobába érkezünk.
A lakás állapota megkímélt de egy esztétikai felújítás mindenképpen szükséges.

A ház felújítása műszaki korszerűsítést is hozott, a gépészet megújult; új csövek, egyedi mérőórákkal ellátott radiátorok adják a meleget.

Összességében egy jó állapotú, kedvező fekvésű otthont vásárolhatunk meg, mely az ellátottsága és a közlekedési szempontok alapján is előnyös adottságokkal büszkélkedhet; „csak minden” van a környéken, üzletek, éttermek, gyógyszertár, sportcentrum, és sokat utazni sem kell; a belváros a 2-es metróval percek alatt elérhető, és a troli is ötpercenként jár errefelé.

Az ingatlan lehet fiatalok első otthona, de jó megközelíthetősége vonzó lehet idősebbek számára is. A befektetési céllal keresők számára is jó ajánlat; a kiadhatósági mutatók átlagon felüliek.

Érdemes mihamarabb megnézni, a hasonló lakások ezen a környéken gyorsan elkelnek!

Térkép