Loft jellegű panorámás-teraszos lakás

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06180915
Ár: 37.99 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: XV. kerület
Alapterület: 72 m2
Állapot: újszerű
Szobák: 1
Félszobák: 2
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: 3
Tetőtéri lakás: igen
Épület szintjei: 3
Építés éve: 2014
Terasz: 3 m2
Parkolás: garázs
Kilátás: panorámás
Cím: Fő út

Frekventált és biztonságos helyen, a rendőrség és az önkormányzat közelében, a Fő utcában egy 2014-ben elkészült, 3 szintes tégla társasházban található ez a fiatalos és vagány, remek adottságokkal rendelkező lakás.

A ház saját belső kertes udvarral, és gyerekeknek biztonságos játszóhelyet nyújtó homokozóval, füves térrel rendelkezik.

A zárt kertből nyílnak a földszinti önálló garázsok, melyek közül a legkedvezőbb fekvésű, 16nm alapterületű garázs tartozik a lakáshoz.

Az ingatlan a 3. emeleten található (lift nincs), dél-nyugati fekvésű, reggeltől-estig napsütötte és világos. Tiszta, rendezett, széles fordulókkal bíró lépcsőházból közelíthető meg. Ha belépünk, az első érzés a tágasság és otthonosság érzete. Minden a helyén van, a fogadórész beépített –cipős-kabátos szekrényei, a kényelmes ablakos fürdőszoba, külön WC, és a kifejezetten kellemes térérzetet adó, amerikai konyhás nappali.

Jó az elrendezés; az előtérből külön nyíló két hálószoba nagy ablakos, szúnyoghálós és redőnyökkel felszerelt (mint minden ablak a lakásban). A szobák szintén rendelkeznek beépített szekrényekkel is.

Az amerikai konyha gépesített, szinte új állapotú, kompletten a vételár részét képezi, akárcsak a lámpatestek, beépített bútorok.

A nappali tágas, világos, jól berendezhető. Kétszárnyas erkélyajtón jutunk ki a napsütötte félköríves teraszra. Az ajtókat kitárva a lakás gyakorlatilag egybenyitható a természettel..

A csend és a nyugalom adott. A teljes lakás a belső kertes udvarra és azon túl a Budai hegyekre tekint. A gyönyörű napnyugták mellett innen augusztusban még a tűzijáték is látható!

A lakás rezsije igazán kedvező, havi fenntartási költsége mindössze 40-45e Forint között van havonta.

És végül a hab a tortán: a lakás bővíthető -a felette található saját bejáratú ~40m2 tetőtér (amely most tárolóként funkcionál) igény esetén beépíthető! Így fantasztikus duplex lakás hozható létre.

A parkos, zöldfelülettel gazdagon díszített környék tömegközlekedés szempontjából is kiváló, több BKV járat a közelben található, mely adottság tovább növeli a lakás használati értékét.

A kerületben kevés ilyen lehetőség van, hasonlóan kedvező értékarányos áron..

Érdemes mihamarabb megtekinteni, ha nem akar lemaradni róla!

Térkép