Rákospalotán világos szerelem lakás

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06190416
Ár: 27.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: XV. kerület
Alapterület: 44 m2
Szobák: 2
Fűtés: gáz-konvektor
Komfort: összkomfortos
Emelet: 2
Épület szintjei: 2
Építés éve: 1950
Épület lakás száma: 6
Bútorozás: bútorozott
Erkély: 3 m2
Kilátás: panorámás
Cím: Rákos út

EGYEDI LEHETŐSÉG!

Rákospalotán, a Rákos úton található ez az egyedi adottságokkal rendelkező, remek hangulatú lakás egy kulturált 6 lakásos társasház 2. emeltén.

A ház jó állapotú; a tető szigelteve van, rendezett pénzügyek, folyamatosan karbantartott, stb. A lakás igény esetén akár azonnal birtokba is vehető!

Tömegközlekedése kiváló; 25-ös, 125-ös buszok, és a méltán népszerű 5-ös busz (amely átszeli az egész belvárost és akár Budára is el lehet jutni vele) no és az M3-as autópálya is közel..

Berendezésekkel együtt, lakható állapotban várja új lakóját!

A lakásba lépve egy világos és tágas előszobába jutunk. Innen balra található az ablakos konyha (gépesített konyhabútorral) – az ablakos spejz helyére bekerült a hütő, szekrények-, ezzel szemben az ablakkal rendelkező fürdőszoba, amely DNy-i fekvésű. A 2 szoba jelenleg egybenyitott, körüljárható. Erkélye DNy-i, a környező kertvárosra nyíló panorámás kilátással.

A lakáshoz tartozik egy pince szinten található kizárólagos 3 m2-es tároló, és egy gépkocsi beálló.

A lakóközösség kiváló, a közös képviselő a ház lakója. A közös költség 8.000 Ft,  korlátlan vízfogyasztással. Sőt a ház falán lévő két hirdető tábla is növeli a ház  bevételét!

Minden tekintetben egy remek vétel,  akár már most berendezve is kiadható, vagy újragondolva egy fantasztikus, csendes, napsütötte otthont tudhat magáénak!

A Zuglói Ingatlan Centrum által publikált minden szöveg, fénykép és videó védett szellemi termék, harmadik fél által történő felhasználása nem engedélyezett és jogi eljárást von maga után.

Címkék

, , ,