Rákospalotán világos szerelem lakás, gépkocsi beállóval

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06190416
Ár: 32 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: XV. kerület
Alapterület: 44 m2
Szobák: 2
Fűtés: gáz-konvektor
Komfort: összkomfortos
Emelet: 2
Épület szintjei: 2
Építés éve: 1950
Épület lakás száma: 6
Bútorozás: bútorozott
Erkély: 3 m2
Kilátás: panorámás
Cím: Rákos út

EGYEDI LEHETŐSÉG!

Az ingatlan a XV. kerületben Rákospalota városrészben helyezkedik el.  Pontosan  a Rákos úton található egy 6 lakásos társasház ( a tető szigelteve van, rendezett pénzügyekkel rendelkezik, folyamatosan karbantartott) 2. emeltén, amit akár azonnal birtokba is vehet!

Tömegközlekedése kiváló, 25-ös, 125-ös buszok, és az 5-ös busszal, akár Budára is el lehet jutni, az M3-as közelsége, pedig kiváló ha nagyobb utazásokat szervez.

Berendezésekkel együtt, lakható állapotban várja új lakóját!

A lakásba belépve egy világos tágas előszobából balra található az ablakos berendezett konyha – az ablakos spejz helyére bekerült a hütő, szekrények-, ezzel szemben az ablakkal rendelkező fürdőszoba- Wcvel, DNy-i fekvésű. A 2 szoba jelenleg egybenyitott, körüljárható. Erkélye DNy-i, a környező kertvárosra nyíló panorámás kilátással.

A lakáshoz tartozik egy pince szinten található kizárólagos 3 m2-es tároló, és egy gépkocsi beálló.

A lakóközösség kiváló, a közös képviselő a ház lakója, a közös költség 8.000 Ft,  amely magába foglalja a vízfogyasztást, a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást. Sőt a ház falán lévő két hirdető tábla is növeli a ház  bevételét!

Minden tekintetben egy remek vétel,  akár már most berendezve is ki adható, vagy újragondolva egy fantasztikus, csendes, napsütötte otthont tudhat magáénak!

 

A Zuglói Ingatlan Centrum által publikált minden szöveg, fénykép és videó védett szellemi termék, harmadik fél által történő felhasználása nem engedélyezett és jogi eljárást von maga után.

Címkék

, , ,