Vélemények a Zuglói Ingatlan Centrumról

Kedves Péter!

 

Szeretném megköszönni a munkátokat, igazán kellemes volt az együttműködés :)

Tényleg levettél a vállamról minden terhet, ami egy lakás eladásával jár, és végülis sikeresen, viszonylag hamar össze is jött az üzlet. Köszönöm még egyszer!

V. Nóra

Péterrel nagyon könnyen megtaláltuk a közös hangot. Az általunk ismert ingatlanközvetítők közül kiemelkedik hatékonyságával, empátiájával, elfogulatlanságával, és azzal, hogy csak a lényeges dolgokkal foglalkozik ködösítés helyett. Biztos vagyok benne, hogy segítsége nélkül sokkal nehezebben zajlott volna le az adásvétel. Maximálisan elégedettek vagyunk a munkájával, amit másnak is jó szívvel ajánlunk.

 

Szerintem nagyon jól értesz ahhoz, amit csinálsz, és azt kívánom, hogy minél több elégedett ügyfeled legyen! :)

 

Üdv,

 

Zsolt

Dr. Pándi Zsolt

Szia Peti!

Nagyon köszönjük a profi munkádat. Már több, mint egy hete foglalkoztunk a lakáskiadással eredménytelenül, de az utolsó pillanatban jutottal eszünkbe és annyira jó, hogy veled dolgozhattunk. A segítségeddel mindössze 2 napba telt, hogy megbízható bérlőt találjunk. Ajánllak másnak is, ha szüksége van gyors és rugalmas együttműködésre.

Üdv,

Szilvi

Halmai Szilvia

Kedves Adrienn és Péter!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Nektek amiért ilyen gyorsan és gördülékenyen eladtátok lakásomat! Nagyon sok rossz tapasztalatom volt sajnos az ingatlanközvetítőkkel, de Ti voltatok az üdítő kivétel :) Csak komoly vevőket hoztatok, ügyesen kezeltétek a kifogásokat, egyszóval egy profi csapatmunkát láthattam. Valamint számos extra segítséget is kaptam tőletek, az új lakásom felújításánál, a problémás albérlőm kezelésénél, jogi tanácsadás..

Egyszóval nagyon-nagyon elégedett vagyok veletek és mindenkinek nagyon jó szívvel fogom ajánlani a Zuglói Ingatlan Centrumot!

Köszönöm szépen!

Üdvözlettel,

Zita

 

Bátonyi Zita