Sajnáljuk, de ez az ingatlan már elkelt! Azonban ne csüggedjen, hiszen adatbázisunkban további 56 ingatlan közül választhat egy Ön számára szimpatikusat. Kattintson ide, és kezdje meg a böngészést az elérhető ajánlataink között!

Remek családi ház szuper közlekedéssel, szuper áron_Maglódon

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06200231
Ár: 38.9 millió Ft
Ajánlat: ELADVA
Típus: ház - családi ház
Elhelyezkedés: Maglód
Alapterület: 75 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 3
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: 1
Épület szintjei: 1
Bútorozás: bútorozatlan
Telek: 734 m2
Terasz: 50 m2
Parkolás: telken parkoló
Kilátás: kertre néző
Cím: Maglód, Petőfi Sándor utca

Maglódon a Martinovics tér közelében az aszfaltozott, csendes Petőfi utcában található ez a  734 m2-es szabályos téglalap alakú, széles utcafronttal rendelkező telken lévő 75 m2-es családi ház.

A földszintes, 3 szobás épülethez a ház teljes oldalhosszában illeszkedik egy fa szerkezetű, részben polikarbonáttal fedett impozáns veranda, melynek utcafronti része kocsibeállóként, hátsó része teraszként szolgál.

A kert oldalsó részén egy épített faház nyújt biztos helyet a szerszámoknak, kerti kellékeknek. A beállt növényzet, mogyorófa, gyümölcsfák, örökzöldek és füvesített részek együtt egy rendezett szép kert összetevői, melynek locsolását egy fúrt kút biztosítja.

Az épületet szemügyre véve láthatjuk a nemrégen elvégzett felújítás tetszetős elemeit:

  • hőszigetelt műanyag nyílászárók,
  • hőszigetelt, dryvitolt falak terméskő díszítéssel,
  • felújított szerkezetű zsindelyes tető,
  • ablakokon redőny és szúnyogháló.

Belül is hasonló jókat látunk; a fűtést és melegvizet egy teljesen megújított, cirkót és radiátorokat tartalmazó központi fűtéses rendszer biztosítja a jó elrendezésű, tágas térérzetet nyújtó házban, melynek minden helyisége külön bejáratú, és a levegős előtérből nyílik.

A jó méretű fürdőszoba kádas, saját ablakos, a WC külön helyiségben található.

A községen belüli jó elhelyezkedés nem csak frázis, itt valóban minden percekre van; óvoda kőhajításnyira, iskola, közért két percnyire, de a nevezetes Horváth Cukrászda is csak öt perc kényelmes séta mindenkinek.

Ugyanennyi idő alatt autóval a M0-on, vagy mellette a Bevásárló központban vagyunk, és a hab a tortán; a közeli és gyakran járó elővárosi vonattal fél óra alatt a Keletiben vagyunk.

Ajánljuk ezt a mindenben — árában is — a realitásokat nyújtó, praktikus és élhető otthont több gyerekes családoknak, vagy fiatal, önálló életvitelre vágyó pároknak, akik nyugodt, saját kertes házban képzelik el a jövőjüket.

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , ,